Over ons

Maak kennis met WebsUp.

Ontdek het verhaal achter onze missie om startende ondernemers en zzp’ers te voorzien van betaalbare, op maat gemaakte weboplossingen.

Onze Missie & Visie

De drijvende kracht achter wat we doen.

Snel en Zichtbaar Online

Geen lange ontwikkelingstrajecten. Binnen no-time staat jouw professionele site online, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Klaar om door jouw doelgroep gevonden te worden. Directe zichtbaarheid in Google? Dat regelen wij.

Betaalbare Maatwerk Websites

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij bieden betaalbare, op maat gemaakte websites die passen bij jouw budget en behoeften. Transparante prijzen, geen financiële verrassingen. Krijg precies wat je nodig hebt, zonder te overbetalen.

Persoonlijke Aanpak

Bij ons ben je geen nummertje. We werken met je samen, van idee tot lancering. Directe lijnen, heldere communicatie. Jouw visie is onze leidraad. Samen zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar deze overtreft.

Onze visie

WebsUp streeft ernaar om digitale kansen toegankelijk te maken voor iedere ondernemer, door het creëren van gebruiksvriendelijke, innovatieve websites die groei stimuleren en toekomstbestendig zijn.

Onze missie

WebsUp zet zich in om elke ondernemer te voorzien van krachtige weboplossingen die essentieel zijn voor succes in het digitale tijdperk, door websites te bouwen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Ondersteuning

WebsUp staat klaar om elke ondernemer te voorzien van cruciale ondersteuning, door technische expertise te bieden en proactief te zorgen voor de veiligheid, snelheid en soepelheid van jouw website.

Over mij

Even Voorstellen.

Ik ben Daan Koolhaas, de oprichter van WebsUp. Wat ooit begon als een passie, heeft zich ontwikkeld tot mijn levensdoel. Als ondernemer begrijp ik de uitdagingen waarmee jij als startende ondernemer of zzp’er te maken hebt, en ik ben vastbesloten om oplossingen te bieden die jouw zakelijk succes stimuleren. Bij WebsUp draait het niet alleen om het creëren van websites; het draait om jou en jouw groei. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken aan jouw online succesverhaal.

Werkwijze

Onze aanpak.

WebsUp heeft een bewezen aanpak ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in het maken van websites. Vanaf het eerste gesprek tot aan de lancering en ondersteuning.

Kennismaking

Bij de start van ons project willen we jou en jouw bedrijf echt begrijpen. We luisteren naar jouw doelen, ideeën en behoeften. Deze diepgaande kennismaking vormt de basis van ons werk.

Ontwerp en Ontwikkeling

Met jouw input gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. We combineren creativiteit en technische expertise om een website te creëren die visueel aantrekkelijk is en perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep.

Lancering en Ondersteuning

Na grondige tests en jouw goedkeuring, lanceren we jouw website. Maar onze ondersteuning eindigt hier niet. We blijven beschikbaar voor technische ondersteuning, updates en eventuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert.

Inspiratie opdoen? Vraag een gratis ontwerp aan!

Krijg een gratis kijkje in hoe je nieuwe website eruit kan zien. Vertel ons wat je voor ogen hebt, en wij maken een eerste ontwerp voor jou, helemaal gratis.