...

Over WebsUp

Jong en ambitieus webdesign bedrijf

WebsUp is een jong en ambitieus webdesign bedrijf, opgericht door Daan Koolhaas op slechts 19-jarige leeftijd. We zijn verslaafd aan het bouwen van prachtige en functionele websites voor kleine organisaties, lokale ondernemers, zzp’ers en start-ups. Bij WebsUp geloven we in een persoonlijke aanpak en we willen graag samen met je werken om jouw visie tot leven te brengen.

Missie

Onze missie is om kleine organisaties, lokale ondernemers, zzp’ers en start-ups te helpen hun online aanwezigheid te vergroten door middel van prachtig ontworpen en functionele websites. We streven ernaar om een persoonlijke aanpak te hanteren en nauw samen te werken met onze klanten om hun visie tot leven te brengen.

Visie

Bij WebsUp geloven we dat een website het online visitekaartje is van een bedrijf. We streven ernaar om het webdesign proces zo persoonlijk en eenvoudig mogelijk te maken, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het runnen van hun bedrijf. We willen dat onze klanten zich trots voelen op hun website en erop vertrouwen dat deze hun bedrijf of organisatie op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Over Daan koolhaas

Passie voor website ontwikkeling

Daan Koolhaas, de oprichter van WebsUp, begon zijn passie voor website ontwikkeling als hobby op 14-jarige leeftijd. Zijn interesse bevatte verschillende technieken, zoals WordPress, programmeren en design. Hoewel hij zijn hobby in de loop der tijd verloor, bleef het gevoel dat hij meer kon bereiken bij hem knagen. In 2022 werd hij gevraagd om een website te maken voor een bekende en dit was de uitdaging die hij nodig had om zijn passie voor website ontwikkeling weer op te pikken. Met succes leverde hij de website op en besloot hij om zijn passie voort te zetten door WebsUp op te richten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.